advocaat-remco-verkerke

mr. R.E. (Remco) Verkerke
advocaat-partner

mr. R.E. (Remco) Verkerke

Rechtsgebied:

Arbeidsrecht, o.a. arbeidsovereenkomsten, individueel en collectief ontslagrecht, ontslagvergoedingen, arbeidsongeschiktheid en arbeidsomstandigheden.

Remco Verkerke (1961) maakt sinds april 2011 deel uit van ons kantoor en richt zich met name op arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam is Remco van 1990 tot 2011 als partner verbonden geweest aan Verkerke & Vos Advocaten. In die periode heeft Remco een ruime proceservaring opgedaan in het arbeidsrecht en auteurs- en merkenrecht. Remco is lid van de Vereniging voor Auteursrecht.

Remco treedt vooral op voor hoger geplaatst personeel bij banken en in de ICT-sector. Daarnaast treedt Remco veel op voor MKB-werkgevers.

Naast zijn werk als advocaat is Remco ook vennoot in Verkerke Vermij Management, een managementbureau dat de belangen behartigt van personen werkzaam in de entertainmentwereld.

 

Rechtsgebiedenregister:

Remco heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht ertoe dat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied worden behaald.

Contact

mr. R.E. (Remco)Verkerke
Advocaat-partner

T +31 (0) 20 – 305 83 83
F +31 (0) 20 – 305 83 84
verkerke@sarfatyadvocaten.nl

suzanne-van-veen
Secretaresse:
Suzanne van Veen
vanveen@sarfatyadvocaten.nl