mr. M.J. (Michel) Sarfaty
advocaat-partner

mr. M.J. (Michel) Sarfaty MRICS

Rechtsgebieden:

Vastgoed o.a. transacties (koop/verkoop), huurrecht, bouwrecht, projectontwikkeling.

Michel Sarfaty (1971) is één van de drie oprichters van ons kantoor en geeft leiding aan de sectie Vastgoed.

Michel heeft zijn studie Nederlands recht gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en is daarna in 1998 beëdigd als advocaat. Na 5 jaar advocatuur was hij klaar voor het oprichten van een eigen kantoor.

Vanaf het begin van zijn loopbaan, heeft Michel zich gespecialiseerd in het vastgoed. Meer in het bijzonder richt hij zich op de koop/verkoop en huur/verhuur van commercieel vastgoed, bouwrecht, projectontwikkeling alsmede het algemeen verbintenissenrecht in relatie tot vastgoed.

In 2006 heeft Michel de specialisatie opleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten gevolgd, welke opleiding tot doel heeft het verschaffen van een grondige, gespecialiseerde kennis van en vaardigheid in het huurrecht van woon- en bedrijfsruimte.

De vastgoedpraktijk van Michel bestaat uit het adviseren en procederen ten behoeve van commerciële en private vastgoedondernemingen met nationaal gespreide vastgoedportefeuilles, die bestaan uit winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningen.

Michel is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, de Vereniging van Vastgoed Juristen, de Juristenvereniging Appartementsrecht, de Vereniging voor Bouwrecht en Member of the Royal Institute of Chartered Surveyors (MRICS).

 

Rechtsgebiedenregister:

Michel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Huurrecht

Deze registratie verplicht ertoe dat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied worden behaald.

Contact

mr. M.J. (Michel) Sarfaty
Advocaat-partner

T +31 (0) 20 – 305 83 83
F +31 (0) 20 – 305 83 84
sarfaty@sarfatyadvocaten.nl

saskia-konink
Secretaresse:
Saskia Konink
konink@sarfatyadvocaten.nl