mr. T. (Thomas) Hovers
advocaat-partner

mr. T. (Thomas) Hovers

Rechtsgebieden:

  • Vastgoed o.a. transacties (koop/verkoop), huurrecht, bouwrecht, projectontwikkeling; en
  • Zorg o.a. procederen en adviseren over uiteenlopende contracten in de zorg.

Thomas Hovers (1977) is sinds november 2006 werkzaam voor Sarfaty Advocaten.

Thomas heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen is Thomas in augustus 2003 als advocaat gaan werken bij Boekel de Nerée. Het eerste jaar werkte hij daar in de sectie ondernemingsrecht en daarna twee jaar in de sectie vastgoed.

Thomas houdt zich met name bezig met zaken betreffende de koop/verkoop en huur/verhuur van onroerend goed, burenrecht (o.a. funderingsgeschillen), bouwzaken, algemeen verbintenissenrecht en burgerlijk procesrecht. Hij treedt in (ver)huur- en (ver)koop geschillen op aan zowel de zijde van huurders als verhuurders respectievelijk aan de zijde van zowel kopers als verkopers.

Sinds enkele jaren staat Thomas een grote geïntegreerde eerste lijns-gezondheidszorgonderneming bij.

Thomas is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. In 2012 heeft Thomas de specialisatie opleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten met succes afgerond, welke opleiding tot doel heeft het verschaffen van een grondige, gespecialiseerde kennis van en vaardigheid in het huurrecht van woon- en bedrijfsruimte.

 

Rechtsgebiedenregister:

Thomas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Huurrecht

Deze registratie verplicht ertoe dat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied worden behaald.

Contact

mr. T. (Thomas) Hovers
Advocaat-partner

T +31 (0) 20 – 305 83 83
F +31 (0) 20 – 305 83 84
hovers@sarfatyadvocaten.nl

saskia-konink
Secretaresse:
Saskia Konink
konink@sarfatyadvocaten.nl