mr. J. (Jason) Bol
advocaat-medewerker

mr. J. (Jason) Bol

Rechtsgebied:

Vastgoed & overheid, o.a. transacties (koop/verkoop), huurrecht, bouwrecht, projectontwikkeling.

Jason Bol (1983) is sinds juni 2012 werkzaam bij Sarfaty Advocaten.

Jason heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waar hij ook een Minor Ontwikkelingspsychologie heeft behaald.  Daarnaast heeft Jason een aantal juridische vakken gevolgd aan de Universiteit in Barcelona.

Na zijn studie is Jason ruim 3 jaar als advocaat werkzaam geweest bij een  groot regionaal advocatenkantoor in Haarlem  waar hij de algemene civiele praktijk uitoefende.

Bij Sarfaty Advocaten houdt Jason zich bezig met het adviseren en procederen in (civiele) vastgoedzaken die betrekking hebben op koop/verkoop en huur/verhuur van onroerend goed, algemeen verbintenissenrecht en burgerlijk procesrecht. Daarbij staat hij in (ver)huur- en (ver)koopgeschillen zowel huurders als verhuurders respectievelijk kopers en verkopers bij.

In 2016 heeft Jason de specialisatie opleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten met succes afgerond, welke opleiding tot doel heeft het verschaffen van een grondige, gespecialiseerde kennis van en vaardigheid in het huurrecht van woon- en bedrijfsruimte.

Jason is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en tevens Eerste Secretaris van de Vereniging voor Jonge Onroerend Goed Juristen.

 

Rechtsgebiedenregister:

Jason heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Huurrecht bedrijfsruimte
– Huurrecht woonruimte

Deze registratie verplicht ertoe dat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied worden behaald.

Contact

mr. J. (Jason) Bol
Advocaat-medewerker

T +31 (0) 20 – 305 83 83
F +31 (0) 20 – 305 83 84
bol@sarfatyadvocaten.nl

saskia-konink
Secretaresse:
Saskia Konink
konink@sarfatyadvocaten.nl