Vastgoed

Huurrecht

mr. T. (Thomas) Hovers

Advocaat - Partner

Thomas Hovers (1977) is sinds november 2006 werkzaam voor Sarfaty Advocaten en in 2015 als partner toegetreden.

Thomas heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen is Thomas in augustus 2003 als advocaat begonnen bij Boekel de Nerée (nu Dentons). Thomas heeft zich daarbij sinds 2004 gespecialiseerd in het vastgoed. 

Thomas houdt zich met name bezig met zaken betreffende de koop/verkoop en huur/verhuur van onroerend goed, het VvE-recht, burenrecht (o.a. funderingsgeschillen), algemeen verbintenissenrecht en burgerlijk procesrecht. Hij treedt in (ver)huur- en (ver)koop geschillen op aan zowel de zijde van huurders als verhuurders respectievelijk aan de zijde van zowel kopers als verkopers. 

Thomas is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging van Vastgoed Juristen (VVJ) en de Juristenvereniging Appartementsrecht (JvA).

Rechtsgebiedenregister:

Thomas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Huurrecht

Deze registratie verplicht ertoe dat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied worden behaald.