Vastgoed

Transactie (aan- en verkoop)
Huurrecht

mr. M.J. (Michel) Sarfaty

Advocaat - Partner

Michel Sarfaty (1971) is één van de drie oprichters van ons kantoor en geeft leiding aan de sectie Vastgoed.

Michel heeft zijn studie Nederlands recht gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en is daarna in 1998 beëdigd als advocaat. Na 5 jaar advocatuur was hij klaar voor het oprichten van een eigen kantoor.

Vanaf het begin van zijn loopbaan, heeft Michel zich gespecialiseerd in het vastgoed. Meer in het bijzonder richt hij zich op de koop/verkoop en huur/verhuur van commercieel vastgoed, bouwrecht, projectontwikkeling alsmede het algemeen verbintenissenrecht in relatie tot vastgoed.

De vastgoedpraktijk van Michel bestaat uit het adviseren en procederen ten behoeve van beleggers en ontwikkelaars met nationaal gespreide vastgoedportefeuilles, die bestaan uit winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen en woningen.

Michel is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, de Vereniging van Vastgoed Juristen, de Juristenvereniging Appartementsrecht en de Vereniging voor Bouwrecht.

Rechtsgebiedenregister:

Michel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Huurrecht

Deze registratie verplicht ertoe dat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied worden behaald.