mr. C.J. (Cathelijn) Budding
advocaat-medewerker

mr. C.J. (Cathelijn) Budding

Rechtsgebied:
Arbeidsrecht, o.a. arbeidsovereenkomsten, individueel en collectief ontslagrecht, ontslagvergoedingen, arbeidsongeschiktheid en arbeidsomstandigheden.

Cathelijn is sinds oktober 2009 verbonden aan Sarfaty Advocaten. Zij is binnen kantoor mede verantwoordelijk voor het arbeidsrecht.

Na haar afstuderen aan de Universiteit Leiden is Cathelijn in 2004 begonnen als advocaat bij Kupperman Van der Wiel in de algemene civiele praktijk, waarna zij vier jaar bij Lexence op de sectie arbeidsrecht heeft gewerkt.

Cathelijn houdt zich bij Sarfaty hoofdzakelijk bezig met het arbeidsrecht, waarbinnen zij adviseert en procedeert op het gebied van (collectieve) arbeidsovereenkomsten, individueel en collectief ontslagrecht, ziekte, medezeggenschap, concurrentiebeding en arbeidsrechtelijke geschillen. Cathelijn staat zowel werkgevers als werknemers bij.

In 2010 heeft Cathelijn met succes de post-academische leergang “Arbeidsrecht” afgerond. Cathelijn is lid van de Vereniging Voor Arbeidsrecht en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Contact

mr. C.J. (Cathelijn) Budding
Advocaat-medewerker

T +31 (0) 20 – 305 83 83
F +31 (0) 20 – 305 83 84
budding@sarfatyadvocaten.nl

patricia-blomkwistSecretaresse:
Patricia Blomkwist
blomkwist@sarfatyadvocaten.nl